Yenilik Günleri: yeni Mahr ürünlerini WEBINAR üzerinden izleyebilirsiniz!

Değerli müşterimiz,

Son Inovasyon Günlerimizde katılımcılardan gelen olumlu geri bildirimlerden sonra bu başarıyı sürdürüyor ve daha bilgilendirici ve heyecan verici web seminerleri sunuyoruz. Kısacası; ücretsiz çevrimiçi etkinlikler, yeni ürünlerimiz hakkında yenilikler, işlevler ve ilginç gerçekler sunuyoruz. Aşağıdaki "Şimdi Kaydol" u tıklayarak kayıt olun ve web seminerinize bir davetiye alın!


Geçmiş web seminerlerini kaçırdınız mı? Sorun değil! Haziran sonuna kadar katılabilirsiniz.
Lütfen buraya tıklayınız!

Weiss
 
Canlı demo: Yeni MarSurf CM mobil uygulaması
Mobile ve ISO-uyumlu olan bu ünite, mikro ve nanometre aralığında topografileri, pürüzlülüğü ve katman kalınlığını saniyeler içinde kaydeder Canlı demoda, uzmanlarımız bunların sadece boş kelimeler olmadığını gösterecekler. Kayıt olun ve  yüksek çözünürlüklü HDR kamera ile MARSURF CM mobile sistemini çalışırken görün.

3 Haziran 2020 |11 - 11:30 (Türkiye saati ile)
Şimdi kayıt olun !
Weiss
 
Yeni: Üretim içinde el tipi metroloji
Yeni 18 EWRi atölye kumpası ve Multimar 25 EWRi çok amaçlı kumpas, “Entegre Kablosuz Verici” teknolojisi ile donatılarak, atölye içinde üretim kontrolü için en ideal ölçüm cihazlarıdır. Veri aktarma kabloları ile uğraşmadan, veya parçanızı yerinden sökmeden, tamamen otonom ölçümlerden ve ölçüm verilerinin iletilmesi kolaylığından faydalanın.

3 Haziran 2020 | 15:30 - 15:50 pm (Türkiye saati ile)
Şimdi kayıt olun !
Weiss
 
Yeni: Yüzey ölçümlerinde artan verimlilik

Hızlı ölçümler ve kolay kullanım için zaten uygun hale getirilmiş ölçüm istasyonlarını nasıl geliştirebilirsiniz? MarSurf CD/GD/VD için iki cevap bulundu:
Esnek bir montaj plakası ve yeni MarControl işletim paneli. Web seminerimizde hem bu seçenekleri hem de diğer avantajları ayrıntılı olarak sunacağız.

4 Haziran 2020 | 15:30 - 16:10 pm (Türkiye saati ile)
Şimdi kayıt olun !

BOYUTSAL ÖLÇÜM EKİPMANLARI

MALZEME TEST EKİPMANLARI

İLETİŞİM

MEGA Danışmanlık Tem. Dış Tic. A.Ş.’nin fuar yada organizasyonlarına katılımınız, yada karşılıklı ticari faaliyetlerimizi sürdürmemiz nedeniyle veri tabanımıza kayıtlısınız.
AYRILMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
MERSIS NO: 0613-0084-5450-0017

*|REWARDS|*